donderdag 24 september 2009

Huntenpop in 2010 13 + 14 augustus

Junkie XL

Image via Wikipedia

 

De 21ste uitgave van Huntenpop in 2010 wordt gehouden op vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus in het Dru-park in Ulft/Silvolde.

Dat is twee weken vroeger dan normaal. Dit jaar was Huntenpop op 28 en 29 augustus.
Door de verschuiving naar half augustus verwacht de organisatie onder meer mee te kunnen liften op het bekende Hongaarse Sziget festival en zo een betere programmering neer te kunnen zetten.

Ook vallen 13 en 14 augustus zowel in de zomervakantie als in de bouwvakvakantie (regio midden). Een extra voordeel volgens de organisatie, kan zijn dat de temperatuur half augustus wellicht hoger is en het langer licht is.

Door half augustus Huntenpop te houden zit het festival in 2010 een week voor Lowlands. Het Sziget festival in Boedapest is van 9 tot 16 augustus en eindigt in hetzelfde weekeinde als Huntenpop wordt gehouden.
Net als dit jaar wil Huntenpop op vrijdagavond een grote band op het podium zetten in combinatie met het festival op zaterdag. Vrijdagavond speelde The Offspring, op zaterdag was Junkie XL de grote trekker. Huntenpop was dit jaar voor het eerst op het Dru-park en trok 16.000 toeschouwers.

 

Bron:De Gelderlander

Reblog this post [with Zemanta]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten