dinsdag 27 oktober 2009

DRU en Huntenpop


Huntenpop 2010 op 13 & 14 augustus DRU Park Ulft
Huntenpop 2010 zal gehouden worden op Vrijdag 13 & Zaterdag 14 augustus. Voor dit weekend is gekozen in verband met zomervakantie van de scholen en bouwvak in de regio 'midden' waaronder onze gemeente valt. Tevens is er evenals andere jaren rekening gehouden met de regionale kermissen en andere feesten hoewel niet voorkomen kan worden dat er evenementen samenvallen.

Voor het Huntenpop festival is het tevens van belang dat we voor Lowlands en op dezelfde datum als het Hongaarse Sziget festival zitten wat weer een voordeel kan zijn i.v.m. samenwerking betreffende de te boeken bands. Verder is de temperatuur wellicht hoger en zal het zeker wat langer licht zijn.

Na een aantal evaluatiegesprekken met verschillende partijen en overheden zijn we het, ten aanzien van de nieuwe locatie, eens geworden over een groot aantal zaken.

De reacties vanuit het publiek, omwonenden, vrijwilligers en Huntenkring Business Club waren geweldig en, op enkele details na, alleen maar positief. Het bestuur neemt deze reacties mee naar 2010 en zal samen met alle vrijwilligers enkele startprobleempjes zoals een betere spreiding van de toiletten, meerdere bars en nog meer ruimte voor het food- gebeuren aanpakken om Huntenpop daarmee tot een nog groter succes te maken.

Foto copyright
Stan Bouman

Geen opmerkingen:

Een reactie posten