donderdag 29 april 2010

Huntenpop @Drufabriek

Gig Poster - GWAR

Image by Nirazilla via Flickr

Het wordt weer een echt muziekfeestje in het weekend van vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus in de Achterhoek

De 21e versie van het Huntenpop Festival brengt opnieuw een groot aantal bands uit binnen- en buitenland naar het DRU Park Ulft in Ulft/Silvolde. In totaal maken 35 acts straks hun opwachting waaronder de Britse band Fiction Plane. Met de zoon van de legendarische Sting in de hoofdrol.

De zaterdag kent al een imposante line-up met onder anderen Caro Emerald, Luka Bloom (Ier), GWAR (USA), Arid (Bel), Fakkelbrigade, the Black Box Revelation (Bel), Kontrust (Oost), Ziggi & the Renaissance Band, Kane en the Dana Fuchs Band (USA). Het Huntenpop Festival wordt traditiegetrouw op vrijdagavond geopend met de traditionele Optimaal FM Tribute Night. Bezoekers kunnen dit jaar rekenen op tributes aan The Bee Gees, Pink Floyd en Bruce Springsteen.

Huntenpop maakt dit jaar opnieuw gebruik van het Dru Park in Ulft, maar gaat een aantal aanpassingen doorvoeren voor wat betreft de inrichting van het terrein. Verder wordt gebruik gemaakt van het nieuwe cultuurcluster DRU-fabriek, dat door middel van bruggen eenvoudig bereikbaar is. Net als andere jaren is de camping op loopafstand van het festivalterrein.

Bron: Weekkrant

Reblog this post [with Zemanta]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten