donderdag 27 mei 2010

Bert Heerink 4 juni Drufabriek UlftDe zanger Bert Heerink (Vandenberg) heeft zijn roots in de rock terug gevonden. Met zijn nieuwe cd "Better Yet", die op 25 september wereldwijd is uitgebracht, is de rockzanger weer terug bij zijn eerste muzikale liefde; de melodische rock. De nummers op het album “Better Yet” die stuk voor stuk door grootheden uit de rock werden aangeleverd, maken het dan ook tot een volwassen rock album. Bob Daisley (Ozzy Osbourne/ Gary Moore), Jeff Silbar ( John Mellencamp), Russ Ballard (Argent, KISS), en Toni Martin (Black Sabbath) zijn slechts een greep uit het indrukwekkend aantal namen van schrijvers.De cd is positief ontvangen en de recensies krijgen wereldwijd gemiddeld een 7,5.

Inmiddels is de video van de nieuwe single geschoten en de band samengesteld.
Guzz Genser (Wild Romance) drums, Barend Courbois (Vengeance) bas, Cyril Whistler gitaar/ Michael Voss (MSG) gitaar, Joost van den Broek (After Forever) keyboard.
Met zijn nieuwe band gaat hij de (rock) zalen van Nederland langs om deze cd te promoten. Natuurlijk mag enig vertrouwd (rock) werk ook niet ontbreken! In de periode van november tot april is Bert Heerink's “Better Yet and More…”dan ook te boeken. In de bijlage vind u een biografie van Bert Heerink, een bandfoto en een mp3 van de nieuwe single ”Panick Attack” afkomstig van de cd ”Better Yet”

Kaarten voor Bert Heerink zijn hier te bestellen.

Reblog this post [with Zemanta]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten