woensdag 19 mei 2010

Ellen ten Damme in de Drufabriek

Van Louise kreeg ik de onderstaande foto's en tekst van/over het optreden van Ellen ten Damme afgelopen zaterdag in de Drufabriek.

ROCK ON!
CLubshows starten morgen, 15 mei in Ulft, Dru-fabriek.
(Schijnt een nieuwe leuke club te zijn!) "DURF JIJ" langs te komen?

Nieuw! Ellen & De Beste Band van Nederland
Nieuw! Het Decor van Andre Amaro
Groetjes en tot morgen als je durft.
x
ELLEN
Het leuke van Ellen ten Damme is dat ze contact heeft met haar fans, dat blijkt niet alleen uit bovenstaand bericht wat ik via Hyves kreeg van haar, maar ook na afloop van haar shows; ze blijft vrolijk en neemt voor iedereen ruim de tijd om hem of haar te woord te staan of om even op de foto te gaan. Het werd zelfs oogluikend toegestaan om gedurende de eerste 5/6 nummers foto’s te maken. Dat kun je niet van iedere artiest zeggen.

Ellen ten Damme is terug met haar gloednieuwe rockshow ‘Durf jij?!?’
Na haar succesvolle theatertour met dezelfde naam, begint ze nu aan een tour langs diverse poppodia in Nederland. De DRU-fabriek had de eer om de spits af te bijten. In haar allereerste show op 15 mei 2010 in Achterhoek’s geweldige nieuwe poptempel vlogen de vonken ervan af.

Wat een show en wat een verschil met de shows in de theaters. Voor wie de theatershows heeft gezien, is deze show mét rockband een welkome afwisseling. Ellen zingt nummers van haar nieuwe gelijknamige Nederlandstalige album, geïnspireerd door dichters en schrijvers waaronder Ilja Leonard Pfeiffer. Hij schreef ook het nummer ‘Durf jij’.

Ellen heeft een dijk van een stem en een performance waar je u tegen zegt. Ellen ten Damme zal ook deze tour het publiek wederom verrassen met haar geweldige talent; zang, dans, instrumenten bespelen, acrobatiek, noem het maar op, ze heeft het allemaal in huis! Durf jij?!?
Reblog this post [with Zemanta]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten