vrijdag 22 oktober 2010

5 november- 2e Borrel ‘Echte Vrienden van de Achterhoek’

De Achterhoek is een inspirerende regio met vele kwaliteiten. Naast het prachtige landschap en het sterke economische cluster staat de regio o.a. bekend om zijn hoge arbeidsmoraal en de bereidheid tot echt samenwerken.

De Achterhoek zit vol met potentie en kwaliteiten, maar deze blijven helaas nog te vaak onzichtbaar voor de buitenwereld. En dat is een gemiste kans!

Vandaar dat Regio Achterhoek samen met ondergetekenden een netwerk heeft opgestart dat tot doel heeft om de Achterhoek nog steviger op de kaart te zetten door het faciliteren van inspirerende ontmoetingen.

‘Echte Vrienden van de Achterhoek’ staat open voor iedereen die de Achterhoek een warm hart toe draagt en de regio wil versterken door samenwerking. Of u nu ondernemer bent, bestuurder, een particulier initiatief heeft of een innovatief idee: Echte Vrienden van de Achterhoek nodigt u uit uw ideeën met andere Vrienden te delen.

De netwerkborrels van ‘Echte Vrienden van de Achterhoek’ bieden u hiertoe de ideale gelegenheid. Deze bijeenkomsten vinden iedere eerste vrijdag van de maand plaats van 16.00-18.00 uur, afwisselend in de Drufabriek te Ulft en Villa Ruimzicht te Doetinchem. De entree bij deze netwerkborrels is gratis.

Vanaf januari 2011 bieden de Échte Vrienden diverse soorten ‘bijzondere vriendschap’ aan, waarbij u bijvoorbeeld toegang krijgt tot de website van de vrienden, het maandelijkse ‘Échte Vrienden Magazine’ ontvangt of deel kunt nemen aan het jaarlijkse ‘Échte Vrienden Gala’. Hierover zullen wij u in een later stadium uitgebreider informeren.

Maar nu willen wij u eerst graag uitnodigen voor de eerstvolgende ‘Échte Vrienden van de Achterhoek’ netwerkborrel op vrijdag 5 november in de Drufabriek in Ulft. U kunt zich vrijblijvend aanmelden via vriendenvandenachterhoek@gmail.com.

Wij kijken uit naar een inspirerende borrel met onze échte vrienden!

Namens Échte Vrienden van de Achterhoek,

Jan Bart Wilschut en Rik Swieringa, Regio Achterhoek

Dennis Kaal, Villa Ruimzicht

Juliëtte Hofman, Drufabriek

Olaf Molenaar en Douwe Muller, Achterhoek Zakelijk

3 opmerkingen:

  1. Helaas kan ik op de 5e niet bij zijn.

    Bert Wiltink

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi en prachtig evenement. Ik ben graag van de partij om de krachten van anderen te vernemen.
    Als RDGM, Management met kleur help ik graag anderen met hun talenten in hun bedrijf en met henzelf persoonlijk om tot groei en passie te komen.

    BeantwoordenVerwijderen