zondag 12 december 2010

Theaterconcert van The Nits in de Drucultuurfabriek
Heerlijk,

8 opmerkingen:

 1. Mooie foto's Stan!
  En een fantastisch concert met geweldig mooi geluid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. djeez, dan wordt er getwitterd over concerten van allerlei vage coverbands, en hier communiceren jullie pas over als de foto's al online staan.......!! echt heel jammer, en een beetje sullig ook. ik had dit liever niet gemist.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rob,

  Dank voor je reactie. Zou het misschien een idee zijn om de concertagenda op deze site te zetten?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Olaf: zeker, hoe meer info, hoe beter.
  maar mijn punt is, dat het al lastig genoeg is om je digitale leven te stroomlijnen. ik probeer voor info over een aantal van mijn interesses Twitter te gebruiken. dat werkt heel aardig. als ik echter jullie 'follow', en Gijs Popzaal 'follow', verwacht ik niet dat ik een zondagmiddagconcert van Nits in Ulft mis.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rob,

  Dat is inderdaad erg vervelend:-(Bedankt voor je reactie want dankzij je reactie op ons weblog ga ik binnenkort met Gijs Haccou (Eventmanager Poppodium) aan tafel om een aantal zaken beter af te stemmen. Ik wil een maandagenda op ons weblog en op de 2 Twitter Dru Cultuurfabriek accounts. Zodat het in de toekomst bijna onmogelijk gaat worden om nog iets te leuks te missen;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Komt dit misschien ook omdat het concert van de Nits niet in de popzaal maar in de theaterzaal was? Op www.dru-fabriek.nl moet je (helaas) wel op Theater klikken, anders zie je de komende concerten niet. Zo kun je in januari naar Ricky Koole en Leo Blokhuis, in februari naar Grote Prijs van Nederland theatertour en Daniël Lohues. En later o.m. Angela Groothuizen, De Heideroosjes en Jan Akkerman.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klopt helemaal, ik twitter geen theaterconcerten. Olaf en ik gaan aan de slag om alle evenementen van de DRU Cultuurfabriek te promoten via online-media.

  BeantwoordenVerwijderen