vrijdag 21 januari 2011

Overeenkomst Dru Verwarming en gemeente


Dru Verwarming bv en gemeente Oude IJsselstreek zijn het eens over het gebruik van de naam ‘Dru’. Het voormalige DRU-terrein in Ulft en mogelijke toekomstige activiteiten aan de overzijde van de Oude IJssel gaan verder onder de naam DRU Industriepark. De huidige naam van de Drufabriek verandert in DRU Cultuurfabriek.

Dru Verwarming en gemeente Oude IJsselstreek gaan hiervoor een licentieovereenkomst aan waarin duidelijke afspraken vastgelegd zijn over het gebruik van het woord ‘Dru’ in relatie tot de ontwikkelingen op het oude fabrieksterrein en het terrein aan de overzijde van de Oude IJssel. Zowel gemeente Oude IJsselstreek als ook directeur Rein Gelten van Dru Verwarming zijn tevreden over de overeenkomst.

Altijd verbonden met onze wortels
Gelten: ,,We weten allemaal dat de afgelopen periode roerig is geweest rondom de Cultuurfabriek in Ulft. Voor ons als bedrijf niet altijd even prettig omdat zaken gemakkelijk door elkaar worden gehaald. Maar aan de andere kant zien wij ook in dat we met elkaar verbonden zijn. Onze DRU-wortels liggen er en dat zal nooit veranderen. En dat zouden we ook niet willen. Met deze overeenkomst hebben we nu heldere afspraken.”

Lees het volledige verhaal hier

Bron:Weekkrant

Geen opmerkingen:

Een reactie posten