dinsdag 19 april 2011

Jannespop 2011
De derde editie van Jannespop wordt op zaterdag 23 april gehouden in de Drufabriek in Ulft. Jannespop is een benefietfestival voor de financiƫle ondersteuning van gezinnen met ernstig zieke kinderen. De aanleiding voor het festival is tragisch. Twee jaar geleden kregen de ouders van de Jannes Slutter te horen dat hun 3-jarige zoontje een hersentumor had. Het jongetje heeft vijf maanden lang gevochten voor zijn leven, maar hij heeft het niet gered. Tijdens die laatste maanden was het voor de ouders vooral financieel niet mogelijk om fulltime bij hun zoon te zijn. Reden voor muzikale vrienden van het gezin om een benefietfestival te houden. Met de opbrengsten konden de ouders zich toch helemaal richten op de verzorging van hun zoon.

De opzet verschilt met die van 2010. Zo is het middagprogramma speciaal voor de kinderen en hun ouders/verzorgers en opa's en oma's. We hebben die middag 2 voorstellingen van De Warboelband en Geert Prein's poppentheater, Sportschool Physique verzorgt Kids Zumba:met zijn allen dus lekker bewegen op muziek!

's avonds hebben we, wat ons betreft, een line up om je vingers bij af te likken! Bugs'n'Bones, The Veldman Brothers, Scrum, The Marshalls en op veler verzoek, Blinde Ed (ondertussen bekend van X FACTOR) zijn van de partij. Na de laatste band draait DJ Robbert van discotheek P8 en dit zal een soort 'Top 20 Aller Tijden' worden met platen uit een grijs verleden tot heden. De entree bedraagt 's middags €2,50 en 's avonds €15,-.

Uiteraard kan men een vrije gift geven, of doneren op rekeningnummer 94.62.38.758 t.n.v. St.Jannes Slutter.nl te Silvolde. Ook is er sponsormailing de deur uitgegaan en we hopen op een fiks aantal sponsoren, of juist die ene grote, om Jannespop wederom tot een succes te maken en zo een groot geldbedrag binnen te halen, zodat er verder onderzoek gedaan kan worden naar hersentumoren en we mensen die in financiƫle nood verkeren ten gevolge van ziekte van hun kind.

Meer info: http://www.stichtingjannesslutter.nl

Bron: Bluesforum.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten