zaterdag 11 juni 2011

Laatste film van het seizoen

Komende woensdag (15 juni) draait Filmhuis Drufilm ‘The kids are all right’ in de DRU Cultuurfabriek. Het is een warme en sfeervolle film, perfect om het filmseizoen in stijl mee af te sluiten.

Twee ouders, een zoon en een dochter. Gewoon een doorsnee gezin, maar dan met een extra moeder in plaats van een vader. Het lijkt er allemaal heel harmonieus en gezellig aan toe te gaan, maar al snel verschijnen de eerste barstjes in het gezinsgeluk.
De twee kinderen besluiten op zoek te gaan naar hun donorvader. Ze vinden hem, en het blijkt een leuke relaxte vent. Elk gezinslid heeft vervolgens zo zijn eigen reden om contact met hem te blijven houden.

‘The kids are all right’ is een vrolijke en lichtvoetige komedie, niet clichématig maar erg verfrissend. Af en toe met een flinke vleug verdriet, maar vooral veel hilarische dialogen door de ijzersterke cast.
Onder meer Annette Bening, Julianne Moore, Mark Ruffalo en Mia Wasikowska hielpen regisseur Lisa Cholodenko begin dit jaar aan vier Oscar nominaties.
In tal van landen was deze low budget gemaakte film een dikke filmhuishit. Volkomen terecht, kom kijken en oordeel zelf.

De film wordt vertoond in de theaterzaal van de DRU Cultuurfabriek, aanvang 20 uur. Een kaartje kost € 6,- en is verkrijgbaar aan de balie of te bestellen via een klik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten