vrijdag 21 oktober 2011

Gespot online en in de krant

In de afgelopen maanden zagen we het DRU Industriepark op diverse plekken online en offline verschijnen. Een overzicht:

Twente kijkt naar de Achterhoek
In dagblad Tubantia verscheen op 10 oktober een artikel 'Kijken in Ulft, kopiƫren in Haaksbergen'. Honderden leden van de Historische Kring uit Haaksbergen kwamen kijken hoe zij met hun eigen industriƫle monumenten om zouden kunnen gaan.

Eiffel blogt
Consultancybureau Eiffel blogt begin oktober over het DRU Industriepark: het praktijkvoorbeeld van herbestemmen.

Persbericht

Op 21 september bezocht ook een delegatie van statencommissieleden van provincie Gelderland het DRU Industriepark . Dit bezoek was in het kader van de subsidieaanvraag die de gemeente Oude IJsselstreek bij de provincie Gelderland heeft gedaan voor de verdere ontwikkeling van de SSP-hal en de Afbramerij. Het CDA verspreidde dit persbericht.

Volkskrant
In september publiceerde de Volkskrant twee artikelen waarin het DRU Industriepark werd genoemd:
  • Een paginagroot-artikel op zaterdag 10 september waarin het DRU Industriepark als voorbeeld wordt gebruikt om het thema Nieuw gebruik – Oud gebouw van de Nationale Open Monumentendag te illustreren.
  • Een boekbespreking op vrijdag 16 september van de twee boeken ‘Creatieve Fabrieken’ en ‘Herbestemming in Nederland- Nieuw gebruik van stad en land’. Het DRU Industriepark is het enige project dat in beide boeken is opgenomen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten