vrijdag 27 januari 2012

STEM: Genomineerd voor de Gelderse Prijs voor Ruimtelijke Kwaliteit!


Het DRU Industriepark is genomineerd voor de Gelderse Prijs voor Ruimtelijke Kwaliteit. Met deze prijs wil de provincie goede en inspirerende ruimtelijke projecten extra onder de aandacht brengen. Het gaat om gerealiseerde projecten die een opvallende bijdrage leveren aan de Gelderse leefomgeving.


In maart wordt voor de vierde keer de Gelderse Prijs voor Ruimtelijke Kwaliteit uitgereikt. Gelderse gemeenten en organisaties hebben 50 projecten voorgedragen waarvan er tien genomineerd zijn. Het DRU Industriepark is één van deze tien genomineerden.

Bouwen aan identiteit
Het thema van dit jaar is ‘Bouwen aan identiteit’. Met deze prijs wil de provincie stimuleren dat goede en inspirerende voorbeelden extra onder de aandacht worden gebracht. Het winnende project ontvangt vijfduizend euro en wordt uitgereikt aan de betreffende gemeente. Het bedrag dient besteed te worden aan het betreffende project. Naast deze jurywinnaar wordt er ook een publiekswinnaar bekendgemaakt. Voor de publieksprijs kan vanaf nu gestemd worden.

Heeft u al gestemd?!
Er kan gestemd worden tot en met 9 maart. Op 22 maart wordt bekend wie de jury- en publiekswinnaars zijn. Brengt u ook uw stem uit op het DRU Industriepark? U kunt hier uw stem uitbrengen. Ook vind u hier meer informatie over de prijs en de overige genomineerden.

(foto Stan Bouman)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten