maandag 16 april 2012

Doe Maar 27 sept in de Popzaal !!!

Eén van de succesvolste bands uit de Nederlandse muziekgeschiedenis komt op donderdag 27 september naar Ulft. Meer dan dertig jaar nadat ze begonnen speelt de populaire topband Doe Maar in de Popzaal van de DRU Cultuurfabriek.

De succesvolle band bestond van 1978 tot 1984 en de vier muzikanten, met als frontmannen Ernst Jansz en Henny Vrienten, scoorden in die tijd grote hits met songs als De Bom, Sinds een dag of twee, 1 Nacht Alleen en Nederwiet. In 2000 als 2008 kwamen de heren bijeen voor een reeks reünieconcerten en daaruit bleek dat de ongekende populariteit van Doe Maar nog lang niet was verdwenen. De heren gaven maar liefst zestien uitverkochte optredens in Ahoy Rotterdam.

Dit jaar is Doe Maar weer terug! In oktober 2012 komen de muzikanten van Doe Maar opnieuw bijeen en vormen ze de hoofdact van Symphonica in Rosso in het Gelredome. Voorafgaand aan deze concertreeks is de legendarische band in september al in de DRU Cultuurfabriek te zien.


Ernst Jansz heeft de sfeer in de Dru Cultuurfabriek al geproefd. Hier op de foto te zien in de Rabobankzaal

Kaarten zijn op zaterdag 21 april tussen 12:00 - 16:00 uur voor € 38,50 (max. 2 kaarten p.p.) uitsluitend verkrijgbaar bij een speciaal verkooppunt in de Popzaal van de DRU Cultuurfabriek


Groeten,
Stan Bouman

Geen opmerkingen:

Een reactie posten