woensdag 27 juni 2012

Recensie In Oranje - DRU Junior Reporter


Recensie van de film In Oranje door DRU Junior Reporter Indy Kroos:In oranje!!
In oranje is een leuke film voor voetbal fans. In de film gebeuren er spannende maar ook zielige gebeurtenissen. Het verhaal is bedacht maar het kan in het echt ook voorkomen. Remco ( de hoofdrol speler ) kan soms grappig, zielig, of boos zijn! Remco zijn droom is in het nederlandselftal te spelen.
Als zijn vader plotseling sterft, stort Remco’s wereld in. Hij heeft zelfs geen zin meer om te voetballen. Zijn Surinaamse voetbalvriendje Winston vraagt zijn oma om hulp. Zij weet namelijk een manier om in contact te komen met Remco’s overleden vader.
Dan raakt Remco geblesseerd. Van de dokter mag hij nooit meer voetballen, omdat zijn enkelbanden heel erg zijn opgerekt. Samen met zijn vriendinnetje Anneke verzint hij een plannetje om toch mee te doen aan de selectiewedstrijd.


In de film spelen veel kinderen mee zoals: het team van Remco,susanne, zijn vriendinnetje anneke, zijn voetbal vriendje Winston, en natuurlijk Remco! De bijpersonen zijn: de moeder en vader van Remco, moeder Winston, Oma Winston, Vader winston, Arend, Leeraar houdsmaa, politie agend willems, collega willemsen, en dokter vlieberg. 

De film speelt zich af in het stadion en het olypische stadion, thuis, in de groente winkel van papa en binnekort van Remco en zijn moeder .
DE MENSEN ACHTER DE SCHERMEN ZIJN:
REGISSEUR
Joram Lürsen
FIRST ASSISTANT
Wouter Severijn
SECOND ASSIS 
                                                                    
René Jonkers
REGIE ASST / SCRIPT/ VIDEO ASST
Richt Martens
REGIE ASST / SCRIPT/ VIDEO ASST
Richt Martens
REGIE ASST / SCRIPT/ VIDEO ASST
Richt Martens
TANT
SCENARIO
Frank Ketelaar
d.o.p
Remco Bakker n.s.c.


mij beoordeling is................:

4 sterren                                Indy kroos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten