zaterdag 8 oktober 2016

Open Huis DRU Cultuurfabriek 2016

Zondag 2 oktober stonden de deuren van het Portiersgebouw van 12.00 - 16.00 uur wagenwijd open voor het publiek tijdens het Open Huis.

Een gratis toegankelijke publieksdag waarop alle (culturele) verenigingen en organisaties die het Portiersgebouw gebruiken als hun thuisbasis zich presenteerden. De middag werd gepresenteerd door theaterduo Noggus. In grand café Het Schaftlokaal werd het bokbierseizoen geopend met een bokbierfestival met live muziek van de band The Very Very Nervous.

Klik hier voor de foto's.....

De artiesten die optraden tijdens Open Huis, komen dit seizoen terug naar de DRU Cultuurfabriek. Zangeres Marlies Claasen brengt op 27 januari het prachtige theaterconcert Silent Words samen met de Argentijnse bandoneonspeler Santiago Cimadevilla. Harmonie Ulft gaf tijdens het Open Huis een voorproefje van het TOP2000-concert dat zij geven op 30 december. Tijdens deze preview kon men ook genieten van het jonge muzikale duo Wies Knipping en Emma Lukassen. Zij komen op zondag 23 oktober terug naar de DRU Cultuurfabriek tijdens het Hapje Cultuur. Gedurende de hele middag was er een levendige markt met o.a. het Ulfts Mannenkoor, Theaterfabriek Gekkoo, Schaakvereniging Gendringen, Brassy Soundband, Galerie bij de Boeken, Vluchtelingenwerk Oost-Nederland, Iseldonk, Oudheidkundige Vereniging Gemeente Gendringen, Amnesty International, Damesgilde, Ronald van Barele-Improva, Harmonie Ulft, Muziekschool Oost-Gelderland, Bibliotheek Achterhoekse Poort, Yoga in de Roos en Turks Sociaal Kultureel Centrum. Op ieder half uur draaide het Rad van Fortuin met leuke prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten