dinsdag 27 december 2016

Classic Rock

Tributes to VAN HALEN, THIN LIZZY & GUNS N'ROSES
Fotografie: RenéMoorman

Van Hagar is een Nederlandse Tribute to Van Halen, met een accent op het werk van het Hagar-tijdperk. Vijf gedreven en ervaren musici hebben zich toegelegd op het ten gehore brengen van enkele grote hits van de tijd met David Lee Roth op de front en dus zeker ook de periode met Sammy Hagar. Het is zeker geen look-a-like band. Het draait om de beleving van de typische sound en feel van toen.
Zonder enige twijfel is de Ierse Rock Band Thin Lizzy een van de meest prominente bands in het rockgenre van de jaren 70. Met de charismatische zanger/bassist Philip Parris Lynott als frontman.
Parris is een Nederlandse Thin Lizzy Tribute die deze muzikale spirit levend wild houden. De Zweedse platenmaatschappij Record Heaven benaderde Parris om een bijdrage te leveren aan het in 2001 uitgekomen dubbel album: Tribute to the Black Rose.
The Ultimate Guns N'Roses Tribute is de nieuwste beste en gevaarlijkste Guns N'Roses Tribute die er is. The Ultimate Guns N'Roses Tribute levert 100% de originele show uit de Use Your Illusion tijd begin jaren 90.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten