woensdag 12 april 2017

Hats off to LED ZEPPELIN

Hats of to Led Zeppelin & Support Act: Black Top
Fotografie: René Moorman

BLACK TOP
Voordat de mannen van Hats off to Led Zeppelin aftrapten werd zaterdagavond 8 april 2017 de popzaal van de DRU Cultuurfabriek te Ulft op passende wijze opgewarmd door Black Top.
Black Top is een gierend en ronkend blues rock trio met een rock’n roll instelling, heeft frisse benadering van blues rock en zet klassiekers met ballen en respect voor het genre neer.
Black Top toont met het nieuwe derde album “Cherry Picking” binnen de bluesrockwereld weer een kracht te zijn om rekening mee te houden.
HATS OFF TO LED ZEPPELIN
Hats off to Led Zeppelin (UK) werd in 2013 uitgeroepen dat “UK’s best tribute act” en bestaat uit een viertal topmusici, waaronder Peter Eldridge (bekend van West End-productie “We Will Rock You”) en Jack Tanner (bekend van de wereldwijde theatershows Thriller Live en Dancing in the Streets).
Leuk detail: de manager van de band is Warren Grant, zoon van de originele Led Zeppelin-manager Ian Grant.  Hats off to Led Zeppelin is ook de enige tributeband die een officieel endorsement heeft van Marshall (de welbekende versterkers).
In 2013 speelde Hats off to Led Zeppelin hier om de hoek de tent plat op Huntenpop.
FILMPJES OP YOUTUBE
Door het YouTube-kanaal ErhanLiveMetal zijn filmpjes gemaakt van de respectievelijke optredens van Black Top en Hats off to Led Zeppelin.Met vriendelijke groet,
René Moorman
Geen opmerkingen:

Een reactie posten