woensdag 3 maart 2010

Voetjes van de vloer met The Dance Classic Discoshow



Aanstaande zaterdag staat The Dance Classic Discoshow met een geweldige live band in de popzaal van de Drufabriek. Kaarten zijn hier te bestellen.

The Dance Classic Discoshow neemt u mee op reis door het discotijdperk van de jaren 70 en 80. Deze discoband speelt heerlijk swingende disco-hits en dance classics afgewisseld met meeslepende ballads.

De mooie podiumaankleding, een geweldige lichtshow en het flinke dosis enthousiasme van de bandleden zorgen voor een onvergetelijke avond vol herinneringen aan die geweldige discotijd. Het publiek, jong en oud, zal met deze discoband een echte disco party beleven: een avondje heerlijk uit je dak gaan op een gegarandeerd volle dansvloer. De muzikanten, waaronder een vijfkoppige blazerssectie, en de vocalisten van The Dance Classic Discoshow halen alles uit de kast om een fantastische muzikale, maar ook grootse discoshow neer te zetten. Spetterende disconummers uit de '70 & '80 s van onder andere Patti Labelle, The Four Tops, The Trammps, Earth Wind & Fire, The Weather Girls, Kool & The Gang, The Pointer Sisters en The Jacksons passeren de revue. De discomuziek wordt door deze discoband geheel live gespeeld.


The Dance Classic Discoshow is ontstaan in 2002 uit een project van cultureel centrum ’t Pakhuus in Silvolde. Hierbij kreeg een groep muzikanten met verschillende muzikale achtergronden de opdracht om een wervelende discoact te gaan maken. Oorspronkelijk zouden er twee opvoeringen van de show gegeven worden. Echter, het enthousiasme onder de bandleden was inmiddels zo groot dat besloten werd door te gaan. Sindsdien is The Dance Classic Discoshow zeer succesvol op uiteenlopende evenementen. Zo speelden zij naast vele bedrijfsfeesten ook op diverse festivals en tijdens stads- en dorpsfeesten in onder andere Doetinchem, Twello en Naaldwijk en tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten