woensdag 24 augustus 2011

Drufilm draait in Openluchttheater Engbergen

Het fraaie openluchttheater van Engbergen is een unieke locatie om in de buitenlucht naar bijzondere films te kijken. Zitplaatsen genoeg, en het bos biedt een erg sfeervolle achtergrond. Redenen voor het filmhuis van de DRU Cultuurfabriek en de stichting Openluchttheater om een samenwerking aan te gaan.Op vrijdag 26 augustus is vooral voor jongeren de beroemde/beruchte film New Kids Turbo te zien. De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. En nog erger: hun uitkeringen zijn stopgezet. Wat nu te doen? De vele absurde toestanden en de over de top humor maken deze film over vijf aso’s tot een hilarische komedie en een absolute aanslag op de lachspieren.

De film begint om 21 uur, de entree bedraagt 3 euro. Minimumleeftijd is 12 jaar.Zaterdag 27 augustus wordt de film Crazy Heart vertoond. Centraal in de film staat de aan lager wal geraakte muzikant/zanger Bad Blake. Van zijn roem is weinig over, de vergane glorie straalt van hem af. Tot plotsklaps een jonge journaliste verschijnt…

Bad Blake is letterlijk een innemende goedzak, een rol die Jeff ('the Dude') Bridges zo knap neerzet dat het hem vorig jaar een Oscar opleverde.

Voorafgaand aan deze prachtige film is er een optreden van de bepaald niet aan lager wal geraakte singer-songwriter Luc ten Brinck.

Aanvang 21 uur, entree 6 euro. De minimumleeftijd is 12 jaar.Kaarten zijn vooraf verkrijgbaar aan de balie van de DRU Cultuurfabriek, Hutteweg 24 in Ulft, of te bestellen via een klik.

Op de filmavonden zijn bij de kassa van het openluchttheater ook kaarten te koop. Het openluchttheater is te vinden aan de Bosweg in het bos Engbergen (nabij Gendringen).Bij slecht weer vindt de filmvoorstelling plaats in de theaterzaal van de DRU Cultuurfabriek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten