woensdag 7 september 2011

Inspirerende flexwerkplekken in Ondernemersfabriek Ulft te bezichtigen op zaterdag 10 september 2011Ondernemersfabriek Ulft opent zaterdag 10 september tijdens de Open Monumentendag haar deuren voor publiek tussen 10.00 en 16.00 uur. In Ondernemersfabriek Ulft zijn op de eerste verdieping inspirerende flexwerkplekken te vinden en op de tweede verdieping een aantal organisaties die vaste kantoorruimte huren. Tot eind 2011 kunnen jonge ondernemers, ZZP-ers en iedereen die op zoek is naar een flexibele werkplek gratis gebruik maken van de flexplekken in Ondernemersfabriek Ulft.

Netwerken op een inspirerende locatie
In Ondernemersfabriek Ulft kunnen jonge ondernemers, zelfstandig professionals en iedereen die voor zich zelf werkt een flexwerkplek huren. Het is een inspirerende locatie met alle faciliteiten binnen handbereik. Zo bevindt zich een Grand café op een paar honderd meter en is er ruime parkeergelegenheid voor de deur. In Ondernemersfabriek Ulft ontmoet je gelijkgestemden en is een plek om je netwerk uit te breiden.
Gratis flexwerkplekken tot eind 2011
Om iedereen kennis te laten maken met Ondernemersfabriek Ulft is er nu een spetterende actie: tot eind 2011 kan iedereen gratis gebruik maken van de flexwerkplekken om zo te ervaren hoe het is om te werken vanuit een unieke, inspirerende locatie. Meer informatie is te vinden op www.ondernemersfabriekulft.nl

Open Monumentendag 2011
Ondernemersfabriek Ulft is gevestigd in het Beltmancomplex, onderdeel van DRU Industriepark in Ulft. Op zaterdag 10 september wordt voor de 25e keer de Open Monumentendag georganiseerd. Het thema van dit jaar is “Nieuw gebruik – Oud gebouw”, binnen dit thema staat herbestemming centraal. Tijdens de Open Monumentendag is iedereen van harte welkom om de opengestelde gebouwen op DRU Industriepark in Ulft te bezichtigen en daarmee ook Ondernemersfabriek Ulft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten