maandag 6 februari 2012

Filmrecensies DRU Junior Reporters



4 DRU Junior Reporters bezochten op woensdag 25 januari de kinderfilm Morrison krijgt een zusje. Hieronder de recensies van de reporters!



Indy Kroos - 9 jaar
Morrison krijgt een zusje is een leuke film, althans dat vond ik. Morrison is: eigenwijs, soms boos, verdrietig en een hele grote klungel.

Morrisen krijgt ook een zusje maar daar is hij niet blij mee hij ontvoerd de baby!! De vader van morrison is automonteur. Zijn zus: tante zuster had al een week van tevoren een auto bij de vader van morrison in geleverd die blauw gespoten moest worden ( niet groen!! ) Als de vader van morrison de auto eindelijk eens komt brengen besluit hij eens te vragen of morrison een paar nachten daar in het klooster bij tante zuster kon logeren vanwege de baby. Als morrison thuis komt ziet hij een super leuke kat op de behandeltafel staan want zijn moeder is dierenarts hij pakt hem gelijk op en neemt hem mee naar huis en gaat samen met de kat onder tafel zitten. 's - avonds zitten de moeder en de vader van morrison aan tafel en ze horen gemiauw onder de tafel. De moeder van morrison zei: die kat kan echt niet blijven hij moet naar het asiel, de volgende morgen brachten ze de kat naar het asiel. Als ze thuis komen hoort hij zijn ouders tegen elkaar zeggen dat hij bij die oude tante zuster moet logeren. Toen hij dat hoorde liep hij weg van huis en dacht dat hij weg moest omdat er een nieuw baby'tje aan kwam. Alle mensen waren in paniek, en gingen zoeken. Uiteindelijk hebben ze ham gevonden. En alles liep goed af!!!!!!!!

Eind beoordeling: 5 sterren

Femke Bouwens - 10 jaar
De ouders van Morrison verwachten een tweede kindje. Het 5-jarige jongetje denkt dat hij het veld moet ruimen wanneer de baby komt. Maar voordat hij zijn kamer op moet geven, moet hij ook nog eens een weekje uit logeren in het klooster van Tante Zuster. Morrison is niet van plan zijn kamer op te geven voor deze nieuwe ‘indringer’. Hij besluit ervandoor te gaan en neemt de pasgeboren baby mee omdat hij denkt dat ze hem (Morrison) dan liever zouden vinden en de baby zouden vergeten een leuke en grappige film en absoluut een aanrader op sommige momenten ben je bang dat alles in de soep loopt maar uiteindelijk is het zoals de meeste verhalen happy ending

Dit was mijn recensie ik geef de film 3 sterren


Demi Berendsen - 10 jaar
morrison krijg een zusje
ik ben bij de film morrison krijgt een zusje geweest met mijn vriendin Femke

ik vond het een leuke film de film is geschikt voor 5 jaar en ouder

het is een grappige film maar soms ook spannend of verdrietig

de film gaat over een jongentje die een zusje krijgt

hij hoort van de vader dat hij in het klooster moet wonen bij zijn tante dat wil morrison niet

hij word zoo boos dat hij een nieuwe vriend maakt bumper

elke keer als hij iets doet en de ouders zeggen wie heeft dat gedaan zij morrison Bumper morrison wacht in de verstopte mand in de garage

hij heeft zich verstopt om te wachten op de baby

zijn eigen kamer word de kamer van zijn zusje

als de baby is geboren neemd morrison de baby mee

naar het klooster van zijn tante

de ouders worden ongerust en aan opzoek

morrison heeftde baby omgeruild voor een poes maar als hij thuiskomt heeft hij een nieuwe kamer gekregen
daarom moest hij een weekje naar het klooster
het is een happy end en morrison haald de baby weer terug

groetjes het recencie team


Wouter Gosseling - 9 jaar

Heb je de film Morrison krijgt een zusje al eens gezien? nee ? dan geef ik je een verhaaltje erover.
Morrison is een jongentje van 5 jaar en zijn vader begrijp niks van hem (hij denkt dat Morrison in groep 4 zit)en zijn vader heeft de baan auto’s repareren en zijn moeder hersteld dieren die gewond of ziek zijn

En verder moet hij naar zijn tante toe, een zuster in het klooster. Dat moet omdat de baby komt en daarom hebben ze een beetje meer rust nodig. En daarom moet hij naar tante zuster, maar hij bedenkt een plan, en dat plan is dat hij de auto van tante zuster pakt. Net op het moment dat hij de auto wil starten komen ze de auto ophalen!!! En dus gaat hij mee in de auto en later rijd hij weer weg met de auto en tante zuster gaat in een klein bestelautootje achterwaarts een achtervolging inzetten.
En hij heeft dat plannetje verzonnen doordat hij de bumper kapot heeft gemaakt en toen keek hij erin en dacht dat hij bumper was, raar he ?!?!?!?!?en later leert morrison zijn zusje heel veel.

En de conclusie is: het is een leuke film met grappige stukjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten