maandag 1 februari 2016

Uitverkochte popzaal geniet van U2 Experience

Zaterdagavond 30 januari konden liefhebbers van de Ierse band U2 hun hart ophalen in de popzaal van de DRU Cultuurfabriek. 

Voor de vijfde keer verzorgde de band Crystal Dream een avond gewijd aan de band van Bono, The Edge, Larry Mullen Jr. en Adam Clayton. Zo’n 150 mensen die vroegtijdig een ticket hadden gekocht konden eerst de Classic Albums documentaire over het U2 album The Joshua Tree bekijken. 
Als verrassing deden de mannen van Crystal Dream in de conferentiezaal een kort  akoestisch optreden.Het optreden in de popzaal begon iets na tienen en vanaf het begin zat de sfeer er goed in. Het publiek werd goed betrokken bij het concert door de zanger van de band. Een  enkeling werd zelfs het podium op getrokken. De band speelde een mooie selectie uit het repertoire van de afgelopen ruim 35 jaar, vanaf de eerste lp tot het nieuwste album.Regelmatig was het uitstekende spel van de band zó goed, dat het leek en klonk alsof niet Crystal Dream, maar het echte U2 speelde. Naast een sfeervolle lichtshow werd ook regelmatig gebruikgemaakt van projecties op het videoscherm achter de band, al had dat volgens sommige bezoekers nog wel meer gemogen.Foto's: Jeffrey Ruesink (jef-fotografie.nl)

Zie ook de fotoserie van René Moorman (hieronder)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten