zondag 18 december 2016

Symfo Classics

THE BEST OF SYMPHONIC ROCK
Fotografie: René MoormanOp veler verzoek gaat Symfo Classics - The Best of Symphonic Rock in 2016, evenals in 2015, een ode brengen aan het onverwoestbare, veelomvattende en verre van belegen genre: Symfonische Rock. En zo deed deze indrukwekkende tributeband op zaterdagavond 17 december 2016 ook de DRU Cultuurfabriek te Ulft aan.
Niet alleen doorgewinterde fans worden op hun wenken bediend. Omdat een groot deel van het repertoire een notering heeft in de Top 2000 spreekt Symfo Classics juist een breed publiek van muziekliefhebbers aan.
Symfo Classics telt maar liefst drie topvocalisten: Cindy Oudshoorn, Edward Reekers en Martin van der Starre. Cindy en Edward waren jarenlang de herkenbare stemmen van de symfonische rockformatie Kayak. Martin is bekend van de succesvolle rockmusicals Woodstock the Story, Jesus Christ Superstar en We Will Rock You. De fantastische band staat onder leiding van Joost Vergoossen (o.a. Kayak en Het Goede Doel). Hij werd door het magazine Gitarist maar liefst twee keer uitgeroepen tot Beste Gitarist van de Benelux.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten