maandag 6 maart 2017

Fake No More -Farewell Show

Fake No More - Farewell Show
Special guests: Chained Alice & Captain Albatross
Fotografie: RenéMoorman

Op vrijdagavond 3 maart 2017 nam Fake No More waardig afscheid van de Achterhoek in de popzaal van de DRU Cultuurfabriek te Ulft met als voorprogramma Chained Alice en Captain Albatross.

Chained Alice
De band kwam bij elkaar nadat Marcel Coenen (gitaar, zang), Hans Reinders (zang) en Roger Rutten (basgitaar) elkaar tijdens een optreden tegen het lijf liepen. Na een paar biertjes begonnen de drie te praten over het idee om een nieuwe tribute van één van hun favoriete bands Alice In Chains te vormen. Een drummer werd gevonden in Pieter Verstappen (beter bekend als "Pi") van de band Feed Forward. De band speelt nummers uit alle Alice In Chains albums, met de zwaardere kant van AIC als hun belangrijkste doelwit.Captain Albatross
De mannen van Captain Albatross willen maar één ding: een ode brengen aan Nirvana, de legendarische band uit Seattle. Piepende versterkers, een strot als schuurpapier en het zweet aan de muren. Captain Albatross brengt je een mokerharde tribute.
FAKE NO MORE
Fake No More ontwikkelde zich de laatste 15 jaar tot ultieme Faith No More tributeband. Driemaal was de band bij Radio 3FM te gast. En gekroond tot "Beste coverband 2004". Fake No More speelde een energieke show in de lijn van het origineel met alle bijbehorende muzikale uitspattingen die Faith No More tot een unieke en invloedrijke band maakte.
Met vriendelijke groet,
René Moorman [ renemoorman@kpnmail.nl ]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten