zaterdag 20 februari 2010

Nacht van de Arbeid-27 februari Drufabriek Ulft

5P0B6763.JPGImage by Punkmedia.nl via FlickrZaterdag 27 februari, Nacht van de Arbeid, in de Dru-fabriek in Ulft, dat politiek ook leuk is laat het programma van de Nacht van de Arbeid in de Achterhoek goed zien. Iedereen is van harte welkom en krijgt een geweldige cultureel en inspirerende avond aangeboden. De avond is doorspekt van muziek, dans, film entertainment en natuurlijk een beetje politiek.

De programmering van de Nacht van de Arbeid bewijst dit. Totaal doen ongeveer 30 muziekanten, entertainers, en dj’s mee. Enkele namen: Mr. Timy Massop, Michiel Geurtzen (fanilla grits), Luc ten Brinck (quiet), Magic Jack (entertainment), Firma Irma (de Nina Hagen van het Oosten), Dennis Jansen (Cloggy Dew).en Intended (winnaar open podium 2009)

Toppers en afsluiters zijn: de band van Sanne Mus, Mamuschka (net terug uit Italiƫ) en de dj Naald en Kraak (o.a bekend van Oerol), & Kraak en Smaak (bekend van o.a. 3fm, bevrijdingsfestivals ed.).

Centraal in de nacht van de Arbeid, is cultuur en feesten. Politiek de truttigheid voorbij. De PvdA laat dit zien tijdens de Nacht van de Arbeid in Ulft en werpt het imago dat politiek stoffig is van zich af. Het programma is dan ook doorspekt van culturele hoogstandjes die te zien en te horen zijn in de prachtige ambiance van de gerestaureerde Dru-fabriek. Maar er is natuurlijk ook ruimte om te relaxen, een film te bekijken of gewoon lekker een biertje drinken.

Het inhoudelijk deel (aan het begin van de avond) gaat met jongeren alla het Lagerhuisdebat opstelling, met lokale en landelijk politici o.a 2e kamerlid Mei Li Vos. Ook wordt er gesproken over het wethouders socialisme (ja ja!). Dit interactieve gesprek gaat onder de noemen van “Labatorium van de Lokale politiek’. Fabrieksarbeiders doen mee in het gesprek en geven hun kijk op de lokale maakbaarheid.

De avond begint voorzichtig om 19.30 uur, het feest gaat door tot in de nacht en sluit om 03.00 uur. Vanaf 19.30 tot ong 22.30 is het programma gratis, voor het laatste deel zijn reserveringen noodzakelijk: www.dru-fabriek.nl

Ps. : dresscodeadvies: Rood!

Reblog this post [with Zemanta]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten