zaterdag 24 december 2011

Achterhoekse Band Competitie krijgt een vervolg in 2012!

Achterhoekse Band Competitie krijgt een vervolg in 2012!
Dit jaar talententvolle bands uit heel Gelderland welkomVilla Zeno


Na een succes volle start in 2011 krijgt de Achterhoekse Band Competitie een vervolg. De Achterhoekse Band Competitie is een gezamenlijk initiatief van de Stichting Huntenpop Belangen, DRU Cultuurfabriek en de Gemeente Oude IJsselstreek. Doelstelling is om bands die een aantoonbare link hebben met Gelderland, een kans te geven om zichzelf in de kijker te spelen. Dit in tegenstelling tot de eerste editie, toen alleen Achterhoekse bands zich mochten inschrijven.

Genoemde partijen willen Gelderse muzikanten oproepen zich aan te melden voor de Achterhoekse Band Competitie. Op 9 maart en 13 april 2012 zullen de twee voorrondes plaats vinden om vervolgens op zaterdagavond 16 juni af te sluiten met de finale. Uiteraard vindt dit alles plaats in de DRU Cultuurfabriek te Ulft, het culturele hart van de Achterhoek. Voor de uiteindelijke winnaar van deze Band Competitie is in samenwerking met lokale sponsoren een schitterend prijzenpakket samengesteld. Dit prijzenpakket bestaat uit studiotijd bij Silvox www.silvox.nl, een fotoshoot met popfotograaf Stan Bouman www.stanbouman.com en een podiumplek op het 23e Huntenpop festival, wat plaats zal vinden op 10 & 11 augustus op het Dru-Park te Ulft.

Voorwaarden om in te schrijven:

- De helft van de bandleden dienen geboren of woonachtig te zijn in Gelderland

- Het kunnen verzorgen van een optreden van minimaal 25 minuten (eigenwerk)

- Enige podiumervaring

- Demomateriaal kunnen overleggen voor 10 februari 2012


Men kan zich aanmelden tot 10 februari 2012 door een e-mail te sturen naar AchterhoekseBandCompetitie@huntenpop.nl met daarin een biografie, contactgegevens en demo-materiaal.
Na afloop van de inzendingstermijn zal een jury op kwaliteit en genre gaan selecteren waarna bepaald zal worden welke inzenders een uitnodiging zullen krijgen voor de voorronden van de Achterhoekse Band Competitie in de DRU Cultuurfabriek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten